Bouwkundige keuring Heemstede

Bouwkundige keuring Heemstede

Bouwkundige keuring Heemstede legt graag uit hoe een inspectie proces in zijn werking gaat.bouwkundige keuring heemstede

Omdat een inspectie drie of meer uren kan duren, bevelen wij aan om ten minste aan het einde aanwezig te zijn om de bevindingen te bespreken. Als het u absoluut niet lukt, laat dan uw agent bijwonen om uit de eerste hand te leren wat de inspecteur heeft gevonden.

En terwijl je daar bent, verkwist niet de kans om meer over je huis te leren.

“Kopers zijn van harte welkom voor elke inspectie als een kans om delen van het huis die je normaal gesproken niet eens van dichterbij bekijkt, te bekijken”.

Het besteden van uw bezoek aan het controleren van uw e-mail of het kiezen van kleuren voor uw nieuwe woonkamer terwijl de inspecteur aan het werk is, is tijdverspilling.

Aan de andere kant is het mogelijk om bij een inspectie van bouwkundige keuring Heemstede aanwezig te zijn.

Bouwkundige keuring Heemstede

“Het is geweldig om de inspecteur rond te volgen om te zien wat hij vindt, maar als je hem in de weg zit of te veel tijd besteedt aan het praten, kun je hem afleiden van het werk dat hij aan het doen is en hij kan iets missen.

En probeer ook niet het werk van de inspecteur te doen. Het kan frustrerend zijn als een koper de waterstroom of apparaten test terwijl de inspecteur aan het werk is.

“Als een koper een gootsteen in de keuken gebruikt terwijl de inspecteur de douche in de hoofdbadkamer test, kan dit de systeem reactie veranderen”.

Een inspectie is geen test voor mislukken en elk huis heeft gebreken. Wees in feite niet verbaasd als de inspectie maar liefst 50 tot 100 “tekortkomingen blootlegt.” Veel hiervan kunnen relatief klein zijn.

Kopers die niet voorbereid zijn op de diepgang en de breedte van een inspectie, zijn vaak verbluft en het kan hen verruilen voor het huis wanneer veel van deze onvolkomenheden te verwachten zijn.

De sleutel is om vragen te stellen zodat je de omvang van elk ontdekt probleem begrijpt. Dan kunt u ‘nice-to-repair’-items scheiden van “must-repair”-defecten.

Zoals we hierboven opmerkten, zijn niet alle overtredingen gelijk. Vergeet niet dat een inspectie de kans biedt om te weten te komen over significante rode vlaggen bij de eigenschap (bijvoorbeeld problemen met het dak, fundering, installatie of andere kostbare problemen).

Die fouten zijn waar je je op wilt richten bij het onderhandelen met de verkopers, niet om ze te verslaan voor elk klein ding dat de inspecteur meldt.

“Een bouwkundige inspectie is niet het moment om je zorgen te maken over kleine details zoals een gebarsten stopcontact.

Verkopers zullen ontvankelijker zijn als ze een redelijke lijst met eisen krijgen, dus doe een beetje huiswerk over geschatte reparatiekosten om u te helpen beslissen wat het waard is te worden genoemd.

Zodra de onderhandelde reparaties zijn voltooid, is het verstandig om een ​​definitieve ondertekening van uw huisinspecteur te maken, zelfs als er extra kosten zijn.

Bouwkundige keuring Heemstede heeft zelden een herkeuring uitgevoerd waarbij alle onderhandelde reparaties daadwerkelijk zijn voltooid. Wat is erger: hij heeft zelfs bonnen ontvangen voor werk dat niet is gedaan.

Het opvolgen van een herkeuring geeft je gemoedsrust – en eigenlijk, is dat niet het punt van de inspectie in de eerste plaats?